Anne-Karin Vik

Spesialergoterapeut, Livsstyrketrener, NLP master practitioner og Coach, fasilitator i «The virtues Project» . Jeg er ansatt på Oslo universitetssykehus. Har holdt mindfullness og stressmestringskurs i samarbeid med Guro Skottene og Maria Finnes i regi av Lærings- og mestringssenteret på Oslo universitetssykehus. Arrangerer ved anledning kurs i Livsstyrketrening og kan også tilby meg å være co-veileder på slike kurs. Jeg tilbyr individuelle samtaler til enkeltpersoner som har et ønske om å bli bedre kjent med seg selv, finne strategier og ressurser hos seg selv for å håndtere utfordringer i livet . Du er velkommen til å ta kontakt med meg. Du treffer meg på min jobbmail anvik@ous-hf.no eller via kontaktinformasjonen nedenfor.

Tlf: 98679003
E-post: annekvik@icloud.com

Skroll til toppen