Marthe Høstmark Løve Mathiesen

Holder kurs i livsstyrketrening på Diakonhjemmets lærings- og mestringssenter der jeg har holdt kurs fra 2018, og tilbyr nå i tillegg private kurs og individuell veiledning.

Ved siden av denne jobben er jeg sykepleier på Ringerike legevakt, har jobbet mye med revmatologi og kroniske smerter, og yogalærer. Veiledning kan være 1:1, par eller små grupper, og finner sted enten online, hjemme hos meg på Røyse utenfor Oslo eller hjemme hos deg i 1 times omkrets fra Ringerike.

Livsstyrketreningskurs online fra april 2021.
Ta kontakt ved interesse. marthe_h_l@hotmail.com.
Hjemmeside: kom-hjem.no.

Jeg har i mange år fordypet meg i hvordan støtte meg selv og andre i livets opp- og nedturer. Yoga, meditasjon, dans/bevegelse, berøring, refleksjon og terapi er alle en viktig del av den reisen. Som sykepleier har jeg fått gleden av å møte mange mennesker tett på, og jeg tar også med meg denne erfaringen inn i veiledningen. Jeg bruker alle mine verktøy til det beste for den enkelte, så hver sammensetning og time vil bli unik ut fra den og dem jeg møter. Som din veileder ønsker jeg å skape rom for din reise, vekst og utfoldelse. At du kan bli mer deg selv og få kontakt med ressursene som bor i deg. Jeg vet at du har det du trenger i deg selv, og det er det jeg ser og henter fram når vi møtes.

Livsstyrketrening er en fantastisk måte å komme i kontakt med det som er viktig for deg og leve et mer ekte og meningsfullt liv.

Du er varmt velkommen.

Tlf: 924 58 792
E-post: marthe_h_l@hotmail.com

Rull til toppen