Marthe Høstmark Løve Mathiesen

Jeg har holdt kurs i livsstyrketrening på Diakonhjemmets lærings- og mestringssenter fra 2018, og tilbyr også private kurs og individuell veiledning, både online og digitalt.

Ved siden av denne jobben er jeg sykepleier på Ringerike legevakt, har jobbet mye med revmatologi og kroniske smerter, og som yogalærer. Jeg brenner spesielt for å støtte deg som er klar til å bevege deg ut av begrensning, gamle mønstre, utrygghet, smerte, stress, og ønsker å leve et liv i kontakt og nærvær, der du kan være trygg og fri i deg selv.

Jeg har i mange år fordypet meg i hvordan støtte meg selv og andre i livets opp- og nedturer. Yoga, meditasjon, dans/bevegelse, berøring, refleksjon og terapi er alle en viktig del av den reisen. Som sykepleier har jeg fått gleden av å møte mange mennesker tett på, og jeg tar også med meg denne erfaringen inn i veiledningen. Jeg bruker alle mine verktøy til det beste for den enkelte, så hver sammensetning og time vil bli unik ut fra den og dem jeg møter. Som din veileder ønsker jeg å skape rom for din reise, vekst og utfoldelse. At du kan bli mer deg selv og få kontakt med ressursene som bor i deg. Jeg vet at du har det du trenger i deg selv, og det er det jeg ser og henter fram når vi møtes.

Livsstyrketrening er en fantastisk måte å komme i kontakt med det som er viktig for deg og leve et mer ekte og meningsfullt liv.

For tiden tilbyr jeg først og fremst individuell veiledning online eller fysisk i Osloområdet.

Det er bare å ta kontakt, så finner vi ut av det sammen.
Du er varmt velkomme ❤️

Tlf: 924 58 792

E-post: marthe_h_l@hotmail.com

Skroll til toppen